Dva karibské rezorty ponúkajú výrazne odlišné výhľady na región

izinodi

Administrator
Staff member
Keď som zamieril do dvoch nehnuteľností v Margaritaville Vacation Club by Wyndham v Karibiku, zistil som, že niektoré neznáme urobili tento výlet oveľa vzrušujúcejším. Po prvé, nikdy predtým som nebol v Karibiku a sníval som o čistej vode a piesočnatých plážach. Druhým bolo, že som o značke Margaritaville nevedel takmer nič. Možno je to preto, že nemám veľmi rád country hudbu, ale tiež som netušil, kto bol Jimmymu Buffettovi ľúto, pán Buffett.

Buffett je zakladateľ Margaritaville, ktorý premenil svoju pieseň o roztopení vašich problémov „nahryznutím piškótového koláča“ a „premárnením v Margaritaville“ na impérium. Napriek tomu dva dovolenkové kluby Margaritaville, ktoré som navštívil, jeden v Portoriku a druhý v St. Thomas, mali veľmi zreteľné rozdiely. A v závislosti od toho, ako radi dovolenkujete, môžete byť v pokušení vybrať si jednu pred druhou.

Vlastníctvo

Portoriko: Dovolenkový klub Margaritaville Rio Mar má iné usporiadanie ako väčšina ostatných dovolenkových klubov Margaritaville. Dovolenkový klub Margaritaville Rio Mar má iné usporiadanie ako väčšina ostatných dovolenkových klubov Margaritaville. Keďže Margaritaville zdieľa nehnuteľnosť so susedným hotelom, návštevníci dovolenky získajú to najlepšie vybavenie z dovolenkového klubu aj z hotelového pobytu. Hotel je vzdialený asi 45 minút od hlavného letiska San Juan a jeho poloha umožňuje hosťom vychutnať si všetok luxus na pláži a zároveň byť obklopený hornatými výhľadmi na dažďový prales.

Hostia môžu využívať aj zariadenia na mieste vrátane golfových ihrísk, kasína, fitnescentra, ohnísk, hojdacích sietí, kabínok a tenisových kurtov. Samozrejme, musel som sa pozrieť na bazén a bar pri bazéne, kde sa podávajú skvelé nápoje. Tiež som sa vybral na pláž, aby som si položil nohy na zlatý piesok a počúval burácanie modrých vĺn, ktoré je také relaxačné. Určite som sa mohol nasťahovať, dlhodobo.

Jedlo a pitie

Portoriko: Ubytovacie zariadenie Portoriko má 10 rôznych reštaurácií. Samozrejme, ak sa snažíte ušetriť peniaze alebo plánujete dlhší pobyt, určite si môžete nakúpiť potraviny a naplno využiť kuchynku vo svojej izbe. Jedlo, ktoré som jedol, však bolo celkom chutné. Prvé ráno som tam mal raňajky v Marbelle, ktorá má možnosť bufetu, ale rozhodol som sa objednať čerstvé z menu.

Svätý Tomáš: Na porovnanie, môžete povedať, že nehnuteľnosť St. Thomas bola navrhnutá s ohľadom na dlhodobé pobyty. Existuje len niekoľko miest, kde môžete získať jedlo v rezorte, a všetky sú nezávisle ovládané, čo znamená, že nemáte pohodlie pri nabíjaní na izbe. Patio a bar 5 o'Clock Somewhere sú tiež pri bazéne. Na mestskom námestí je však zastrčený malý klenot, kde si obchod pripravuje raňajky so sebou, vrátane kávy a raňajkových sendvičov. Je to ideálna voľba, ak plánujete vyraziť na výlety skoro ráno.

Čo robiť v blízkosti

Portoriko: V Portoriku stojí za preskúmanie jedinečná krajina v blízkosti hotela. Len 20 minút odtiaľto sa nachádzate v národnom lese El Yunque. Mnohé z trás sú stále uzavreté kvôli hurikánom, ale stále sú tu prírodné vodopády a množstvo vyhliadkových miest, ktoré môžete preskúmať, ak vám turistika nevyhovuje. Vrelo odporúčam absolvovať prehliadku so strážcom parku v návštevníckom centre, prerobenom po hurikáne. Strážca vás vezme na 15-minútovú prechádzku so sprievodcom, vysvetlí vám biodiverzitu a význam dažďového pralesa.

St. Thomas: Počas pobytu v dovolenkovom klube Margaritaville by som vám odporučil prechádzku na pláž Coki. Pláž bola úžasná, ale najlepšie na tom bolo tradičné ostrovné jedlo. Zastavil som sa v jednom z malých stánkov, aby som si objednal tanier tradičného ostrovného jedla. Objednal som si surfový a trávnikový tanier s kuracím mäsom a vyprážanými krevetami a zďaleka to bolo jedno z mojich obľúbených jedál na výlete. Prišiel s fazuľou a ryžou, makarónovým šalátom, banánmi a kukuricou. Porcia bola taká obrovská, že nebolo možné, aby som to všetko dokončil!

Back